ЧЗВ

До къде доставяте?

Лаптоп.БГ ООД доставя своите стоки за цялата страната с помощта на куриерска компания Еконт. Може да изберете доставка до адрес или до офис на Еконт.

Колко струва доставката?

Доставката за поръчки от Premiumoffer.bg е безплатна, независимо от стойността на поръчката.

Колко време трае доставката?

За цялата страна доставката е в рамките на 24-48 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.

Какви са условията за връщане на стока?

Имате право да върнете поръчката в рамките на 14 календарни дни. Екипът на Лаптоп.БГ се старае максимално да удовлетвори изискванията на всеки свой клиент. Все пак, Вие бихте могли да поискате да върнете някоя от поръчаните стоки. При връщане стоките не трябва да имат нарушен търговски вид: да не липсват опаковки, документация, трайни носители, да не бъде инсталирана операционна система, да няма видими драскотини по повърхностите на стоката, да не липсват лицензационните стикери, както и компоненти от стоката. Може да прочетете повече за вашите права в нашите Общия условия.

Как мога да платя?

Поръчки направени в Premiumoffer.bg могат да бъдат заплатени само онлайн използвайки карта Mastercard Gold, Mastercard World, Mastercard World Elite или Mastercard Platinum издадени от определена банка. Може да намерите списък с разплащателните карти, които приемаме тук.,